САЩ махна Пеевски от списъка Магнитски след подкрепата за кабинета и реформите

Jun 7, 2023     zhelyo     3719
НАШИНГТОН - Американският държавен департамент обяви, че сваля санкциите, наложени на Делян Пеевски след успешното гласуване в подкрепа на новото ротационно правителство.

Според Дълбоката държава, на която САЩ е фасада, лицето Делян Славчев Пеевски е демонстрирала страхотен растеж спрямо състоянието си отпреди 10 години, когато овладя за кратко ДАНС, събори банки, преплете медии, политика и съдебна система.

"Мислехме да го накараме да си смени пола или да иде два месеца да стреля руснаци в Украйна, но той демонстрира ясно, че си е взел бележка и няма да прави повече така" - коментираха от американството посолство, където признаха, че са наели Цончо Ганев да им плюе в пазвите.
Американците все пак са склонни да върнат Пеевски в списъка Магнитски, ако той понечи да кадрува в службите за сигурност, щипне нова банка, концентрира пак кръг от медии или си намери ново Петьо Евро, вместо да работи за евроинтеграция, Шенген и обучение по джендър в предучилищна възраст.

От Държавния департамент на САЩ напомниха, че ако дори за секунда надушат, че някой от участниците в новото правителство е спрял да продава националния интерес на България, веднага ще пуснат психотронно оръжие, кемтрейлс и ще взривят ваксините в раменете на народа.

Реформиран ли е Пеевски?

Избери отговор!
Край