Обама отрече да е помилвал Мая Манолова за Деня на благодарността

Nov 29, 2013     zhelyo     6014
Президентът на САЩка Васева отрече вчерашните новини, че по случай Деня на благодарността е помилвал Мая Манолова в странен езически ритуал, свързан с екстремен фетиш към излъчването ѝ на жена с повече от дузина котки в дома си.


"Това, че г-ца Манолова ми е пращала череши за черешова задушница не значи, че аз ще я помилвам навръх този светъл американски празник" - споделя Обама в интервю за в-к Луикенд.


Според него става дума за редица колажи, искащи да припишат на Манолова природа на същество, заслужаващо помилване просто заради обичаите.
"За нея да се произнесе вашата прокоратура с Питър Грифин от Family Guy и той да я помилва, не е моя работа и моля да поясните на широката аудитория, че не съм я помилвал" - потвърди тезата си Обама, отказвайки да отговори на въпроса дали е брал череши в Кюстендил през 80-те под надзора на Манолова.


Същевременно зам-председателката на 42-ото Народно събрание обясни, че Барак Обама е избран нечестно, защото в Америка нямало бюлетини, а имали машини от Костинброд.


zhelyo

Бихте ли помилили Мая Манолова?

Избери отговор!
Край