НАТО и Русия ще премерят набързо сили, преди да се занимаят с ИДИС

Sep 5, 2014     zhelyo     5959
ДОНБАС - Силите на украинската армия и НАТО ще се срещнат в директен 30-минутен бой с про-руските сепаратисти в отпуск от руската армия и редовната армия на Русия, след което конфликтът ще бъде решен.


Целта на форсирането на военното решение на спора за Източна Украйна е най-после великите сили да имат време да се занимаят с тия олигофрени от Ислямска държава на Ирак и Сирия (и още която територия е готова да отреже половите органи на своите дъщери).


Двете страни са се разбрали бъдещето на Донбас да се реши от резултат, изчислен на базата на броя убити чужди войници, разделен на колатералните жертви, умножен по общото въоръжение на влезлите в битка сили и преосмислен от съответните медийни пропагандни канали, което трябва да се реши днес следобед в рамките на половин час.
"Днес каквото става - става. От утре трябва заедно да идем да набием тия галфони, дето са яхнали Китаба и режат глави като в Game of Thrones" - декларираха външният министър на Русия Лавров и главният секретар на НАТО Расмусен.


Щото така или иначе си е ебало майката, разбраха хората, които иначе досега се радваха, че немалък дял от света се е отдал на траен мир и войните са останали в миналото като предците ни. Ама нейсе.


zhelyo

Обичате ли халифат?

Избери отговор!
Край