Шок в Москва: Мъже по шарено трико и мъжествени жени дефилираха из столицата повече от седмица

Aug 19, 2013     zhelyo     4726
Столицата на Русия, която от няколко месеца насам е един от малкото бастиони на хетеросексуалността, бе подложена на терор, след като в нея повече от седмица и с голямо световно внимание дефилираха мъже по ликра и жени с повече тестостерон от бик.


"Кошмарът на руския национализъм се осъществи на стадион Лужники! Стотици чужденци от всевъзможни раси и полове, почти голи, подскачаха и тичаха радостни. Позор!" - огорчен бе президентът Путин, който с тъга съблече горнището си, за да бъде сниман как е ядосан и гол до кръста.


Както е известно, Русия забрани пропагандата на хомосексуализма и цели да наложи строги православни норми, включващи пребиването на хомосексуалисти от момчета, които със сигурност топят чушката редовно и са виждали цици.
В западноевропейските медии проявата бе отбелязана като победа на цивилизацията над тъмните векове, а смелите мъже и жени, дефилирали из руската столица по впито по тялото шарено трико, бяха удостоени с медали и почести.


Очаква се Русия да си отмъсти и да проведе в някоя западна страна контрадефилиране на хетеросексуални мъже, съблечени голи до кръста и мечтаещи си да свалят жени биейки кекави гейове.

zhelyo

Къде трябва да пратим гейовете да живеят, за да не ни пречат?

Избери отговор!
Край