Митьо Гестапото оглави ФБР

May 16, 2017     zhelyo     4870
КГБ - Новият председател на Федералното бюро за разследване на САЩ е Димитър Иванов. Това обяви Доналд Тръмп в twitter, откъдето насетне ще съобщава всичко необходимо с по максимум 6 думи, за да минимизира интерпретирането на официални съобщения като fake news.


Иванов, известен на всички, освен на редакторите на сутрешните блокове, като Митьо Гестапото поради това, че е оглавявал Шесто отделение на ДС, ще наследи на поста уволнения Джеймс Коми, който не прекрати разследването на щаба на Тръмп за нерегламентирани връзки с Русия.


"Г-н Иванов е член на НПО-то Форум България-Русия и ме увери, че въпреки това няма никакви връзки и зависимости от руските служби и Кремъл. Лично генерал Решетников ми го препоръча, а той ми е велик приятел" - сподели Тръмп в интервю за сайта Брайтбарт, което е понякога с до 4% по-грамотен вариант на проправителствената агенция ПЛИК у нас.
Първата стъпка на новия шеф на ФБР е да направи мрежа от вербувани агенти, които да докладват кой пуска вицове за Тръмп и проповядва тези, клонящи към идеологическа диверсия.


Това е поредната стъпка на Гестапото към големия разузнавачески шлем, като според запознати му остава само да се запише в МОСАД.


zhelyo

Какво да очакваме от ФБР?

Избери отговор!
Край