Руски агенции: Литвиненко не е отровен, пушил е контрабандни цигари

Feb 2, 2015     zhelyo     4989
кРИА НОВОСТИ - След като по-рано през седмицата британски съд за около 35083-ти път потвърди, че всички улики около смъртта на Александър Литвиненко водят към двама бивши негови колеги, известните със своята независимост и обективност руски информационни агенции извадиха нови шокирващи разкрития около смъртта на двойния агент.


Напук на твърденията, че Саша е отровен с радиоактивни полониеви изотопи, медиите в Москва са достигнали до преки и косвени доказателства, че шпионинът е намерил кончината си и загубил косата си в следствие на злоупотреба с контрабандни цигари, закупени в село около Свиленград и изпратени му чрез роднини, увити около буркани с лютеница и домашна ракийка в багажа на български студенти на Острова.


„Контрабандните български цигари го докараха на тоя хал. Казвахме му аз да не се скръндзи за 5 паунда на кутия, ама тука едни български гастербайтерчета го зарибиха и нямаше оправия“, споделили близки на Литвиненко пред журналистите.
Смята се, че освен контрабандни цигари, на Саша са изпращани и касетки с редки записи на Веселин Маринов и Роси Кирилова, които също са допринесли за внезапното му оплешивяване и състаряване.


Междувременно индексът на свобода на медиите в България се падна до нива, близки с границата, под която няма да може да ви съобщаваме за нивата на индекса на свобода на медиите в България.


Русенско Варено

Кое е убило Георги Марков?

Избери отговор!
Край