Иван Искров поема Гръцката национална банка от 11 юли

Jul 2, 2015     zhelyo     7664
АТИНА - Сензационна новина разкри несъществуващ източник на Не!Новините. Иван Искров, който подаде оставка от БНБ, считано от 10 юли се е договорил да поеме управлението на гръцкото БНБ.


Офертата е изпратена лично от премиера Ципрас, а по информация на нашия източник, Искров вече има план как да реши гръцката криза. Затварянето на банките в Гърция днес е било лично по настояване на Искров, който е споделил на Ципрас, че това ще даде благотворен ефект върху гръцката икономика.


Планът на Искров е да одържави всички банки, след което да ги постави под специален надзор и с избрани от него квестори да ги реформира. Опитът на Искров ще помогне за оздравяването на сектора, така както той го оздрави в България.
Искров ще е и главния печатар на Гърция, като се очаква всички драхми да са с неговия лик. Изключения ще правят банкнотите от 5 милиарда драхми, която ще е с портрета на Варуфакис и от 10 милиарда драхми, на която ще стои Ципрас.


Българският банкер обяви, че няма търпение да попее гръцки песни с политически и икономически лидери на южната ни съседка.

 
А. Ципр.

Ще свежне ли Гърция така?

Избери отговор!
Край