Скандал: Господ имал офшорни цивилизации на други планети

Jan 23, 2014     zhelyo     7061
Други богоизбрани цивилизации на планети в различни от Слънчевата звездни системи притежавал създателят на вселената. Това разкри английският таблоид Sun, цитирал флашка, която имал, но нямало да я покаже и трябвало човек да повярва, че тя съществува.


"Господ ползва облекчен молитвен режим при другите си цивилизации и изнася сполучливите си творения от Земята към тях" - пише вестникът.


Всевишният, който в различните земни вярвания фигурира с различни прозвища, включващи Бог, Алах, Яхве и Еньо Кръстовчев, отказва да коментира обвиненията, а главният прокурор декларира, че не може да предприеме нищо, докато разследваното лице се ползва с имунитета си.
Счита се, че офшорните цивилизации са най-разнообразни небазирани на въглерода организми, хранещи се по странен за човешката фантазия начин, което обяснява защо често човечеството изглежда забравено, без посока и самоизяждащо се.


"Ако не сме богоизбрани, да се декларира! Това е нещо като изневяра. Най-вече за монахините, които се считат за женени за Господ" - анализираха вестта юристи.


zhelyo

Ако вие не може да имате други божества, допустимо ли е боговете да имат други непрокопсаници като вас?

Избери отговор!
Край