Западът: Прекратяваме борбата с Ислямска държава, имат свещено право да са олигофрени

Jan 21, 2015     zhelyo     4805
В ДУПКА, ПОГРЕШНО НАРЕЧЕНА ТОЛЕРАНТНОСТ - След като 13 момчета бяха екзекутирани от Ислямска държава в Мосул, задето са гледали мача Ирак - Йордания по телевизора и това било религиозно недопустимо, Западът вдигна ръце от плановете си да се бори с тая идиотия.


"Ние сме либерални и толерантни. Нашите ценности са да зачитаме всичко, което някой олигофрен решава, че е правилно, опирайки се до измислицата, че това е святата му вяра" - споделиха оттеглящите се западни сили за борба с тероризма.


Ислямска държава ще бъде оставена да вършее, налагайки абсурд чрез терор, защото трябва да се уважават различията и да се позволява всякаква нелепост, щом е маскирана като свещена и религиозна вяра.
"Всички хора по земята имат свещеното право да са агресивни олигофрени с визия на Йети и сексуални комплекси. Кои сме ние, че да ги избием и да предотвратим избиването на безброй невинни хора по този начин" - сподели Западът, завръщайки се към своя собствен опиум - реалити телевизията.


"И никакви карикатури, че ще се обидят, а обидата е по-лоша от милион екзекуции" - сподели Западът, преосмислил своето поведение.


zhelyo

Да се бием ли с ИД?

Избери отговор!
Край