Петъчен оптимизъм с Людовик Местан - 28.03

Mar 28, 2014     zhelyo     3583
Екзактен добър ден в този пети ден от седемдневния цикъл, окончаващ работната седмица! Надявам се да ви намирам в добро настроение, контрастиращо с мрачното и хладновато синоптично състояние на околната среда! Аз съм Людовик и ще проведа оптимистичната рубрика на този интернет базиран къшей информационна платформа.


Седмицата за мен започна с просперитет и виртуозни перисталтични движения, след като в края на миналата аз пих смазващо чревния тракт кафе с благоденстващ лидер на опозицията, докато Мамин Делян бе в чужбина.


Приех ДПС да няма конвенционален трети член в популярната силова групировка ЦИК, защото ние винаги имаме по-важния и мощен член във всичко, свързано с демократичното битие на суверена.
Колегата Сергей Дмитриевич цяла седмица ме гледа едно такова - полуекзактно, сякаш съм му изневерил, но не изразява хипотезата вербално. Явно осъзнава какви са времената и как съм еманципиран с варитетност на своите социумни прояви, актове и действия.


Ето, това е надирът на този текст, довиждане, бъдете усмихнати в рамките на благоприличното и спазвайте душевен стерилитет.


:) Местан

Кой?

Избери отговор!
Край