Петъктринайсетичен оптимизъм с Бойко Борисов - 13.02

Feb 13, 2015     zhelyo     3879
Тази седмица е напрегната. Оня ден - колесника, днеска е петък тринайсти, а пък вчера трябваше цял ден да гледам как Меркел флиртува с мъже от Източна Европа. Но затова аз се нагърбих с петъчния оптимизъм, защото съм  Бойко и продължаваме напред.


Некакви червеи и кадаифи ми ломотят колегите в Минсъвета. Ма мене когато ме подслушвàха как пикая, къде беше Протестна мрежа? Колегите от службите по-добре да слушат, отколкото да правят нещо, щото пак ше оплескат некой склад и с тоя Ваньо ще има пак да се обясняваме кое номер, кое - ЕГН.


Иначе некакъв дълг сме щели да теглим, тоя банков експерт от БСП пак нещо ми зяе. Аз требва ли да припомням, че за разлика от него, съм участвàл в успешния сектор през 90-те и имам култура, че борчовете се погасяват в срок. Не да точа банки като рейсове на последна спирка.
Иначе вчера дойде Станишката при мене, ръкувахме се. Освежен ми изглеждаше да си движи там европейската левица и да ги остави тука да се лутат Майчето и Мишо. Друг човек ми се стори, даже насмалко да му предложа да гледаме мач заедно, ама си знам, че той не е от тези мъже.


Айде, утре отбелязваме Трифон Иванов. Какъв гол заби на Уелс, още го помня! Но ми е любим онзи срещу Русия, дано не ни метнат бомби заради това. Наздраве!

:) Борисов

Да звънна ли на Меркел?

Избери отговор!
Край