10 Не!Съвета: Kак да разпознаем, че някой е напушен в супермаркета

May 19, 2015     zhelyo     20146
Едно от веселите преживявания, когато някой е употребил марихуана, е пазаруването. Ето как може да разпознаете кой се е забавлил, преди да влезе в магазина:


1. Човекът прекарва няколко часа пред щанда с чипсовете - от една страна пикантният го привлича, но може да люти, а и без това му е сухо в устатата, може би е по-добре със сол, но пък той е много обикновен.


2. Смее се на броколито (да, знаем, че правилно е броколите, но звучи супер нелепо така - бел. zh.) , имайки налудничава идея, че най-вероятно ще е полезно, ако ги изпуши - те нали са здравословни и хората ги отбягват, просто никой не се е сетил да ги завие в цигара.
3. Танцува на звука от маркиране на продуктите - мелодията е нестандартна, но ако хванете ритъма, няма спирка.


4. Бута количката, сякаш е космически кораб и трябва да избегне сблъсък с останалите хора, които са лоши астероиди - Особено ако издава звуци на завоите.


5. Чуди се 10 или 15 килограмов буркан с Нутела да си купи - не иска да носи тежко, но пък не иска и да загребе три пъти с черпака и да свърши.


6. Докосва и стиска портокалите един по един, като пенсионер - хляб - вярва, че пипайки ги, те му говорят кой колко е узрял и иска да бъде изяден, за да не умре за нема нищо.


7. Гледа с насмешка хората, които си купуват диня, вместо да си вземат дъвки със същия вкус - много по-лесно е, няма семки, няма уриниране по 3 часа.
8. Отива до топлата витрина и пита дали имат нещо студено, например таратор - нужно е да се разхлади с нещо.


9.  На въпроса дали иска торбичка, отговаря, че не му трябва, понеже всъщност е кенгуру - само той се засмива, което е нормално, продавачките са сухарки.


10. Отваря си бира и си я пие докато излезе - после така или иначе ще си я плати (ако не забрави), защо да отлага удоволствието.


beasta

В кои от признаците beasta описва себе си?

Избери отговор!
Край