Не!Факт: Хан Крум измислил банването във Facebook, за да не бъдат българите лентяи

Jun 7, 2019     zhelyo     4117
ЕДНО ВРЕМЕ БЕШЕ ПО-ДОБРЕ - Сигурно сте засичали хора или самите вие сте били такива хора, които Facebook е блокирал за ден, два, седмица или месец.

И си мислите, че става дума за някаква сериозна конспирация срещу българщината и завист срещу полета на нашенската душа. Но нищо не знаете, Иван Сняг.

Предисторията на модерното банване във Facebook датира от времето на Хан Крум, който е известен с реформаторския си дух, секващ престъпност, алкохолизъм, византийскост и, разбира се - мързел.
И именно ханът-законотворец е докладвал всичките си поданици на пра-пра-пра-пра...-пра-пра-дядото на Марк Цукърбърг - Тони, за да ограничи достъпа до социалната мрежа, така че поданиците на Първото Българско ханство да сколасват с работния си ден.

Това повдигнало БВП на страната с 48% и именно тези богатства искал да завладее император Никифор, но за негово нещастие работливият български хан го превърнал в чаша с надпис: "Най-добрият хан в света"

Така че, когато бъдете баннати за 30 дни, защото сте казали думата цици, се сетете - хан Крум иска да накажете някой византиец, а не друга конспирация някаква.

Историята на кое искате да научите следващата седмица?

Избери отговор!
Край