10 топ перспективи пред Иван Гешев

Jan 27, 2022     zhelyo     9459
Иван Гешев изглежда на върха на пирамидата за изчегъртване пред новата държавна власт. Главният прокурор е трън в очите на мафията, след като вкара в затвора безчет олигарси, разкри кой гори италиански боклуци, кой фалира банки, кой приватизира електроцентрали и лочи милиарди за дълбаене на варненски езера. Успешната му работа му натрупа много врагове, но смелите меди и медийни хора трябва да го подкрепим самоотвержено. 

А каква по-голяма подкрепа у нас от даването на акъл. Ние сме най-умният народ и подаряването на къшей от интелекта ни е висш жест. Затова, без повече шикалкавене, подаряваме тези 10 перспективи пред г-н Гешев.

1. Да арестува правителство. Министрите са без имунитет и ако правителството ще го чегърта, той може да отвърне с чегъртане. Разбира се това е пътят на конфронтацията и веднага всички ще кажат "ама как така", но във Валхала не се влиза през тайни задни входове, а през парадната порта. 
2. Експедиция до Марс или Луната. Така Гешев хем ще се отдалечи от помията, с която го засипват тук, хем ще стане първият българо-македонски космонавт. А и българите най-често получават заслуженото си признание далеч от родината.

3. Протест срещу измамата COVID. Ако го оглави, ще изплаши политиците, а и народът веднага ще го обикне. Ако обяви и че ще повдигне обвинение срещу кемтрейлс, направо ще бъде канонизиран.

4. Да заживее у Влади Горанови. Дисидентите в България може да засилят движението си, ако се обединят. На това ни учи историята и винаги единиците са били побеждавани от статуквото. Но двамата в неясно чии апартамент или луксозна вила, с неясно чия кола, хапвайки незнайно какви фурми, може би ще създадат истинска опозиция, която няма да бъде подменена от задкулисни сили.

5. Да се присъедини към чегъртането. Зрелищни арести на Бойко Борисов, Ковачки, Пеевски, Доган. Може и Прокопиев, за да каже, че вече не дели олигарсите на наши и ваши. Това ще запуши устата на всеки критик поне до спечелването на дела в Страсбург за огромни неустойки от страна на България поради неправомерни арести.

6. Мандраджийство. Рисково е в тия скъпи за индустрията и потребителите времена да се произвежда кашкавал. Но който играй - пичели, така че колебанието на главния прокурор защо си не иде на Жоси донякъде изглежда примамливо. А и по-добре да топиш сирене, отколкото да топиш хора пред съда.
7. Премиер на Великобритания. На Острова все още се гневят на Борис Джонсън, който се оказа парти-животно по време на карантина. Британците жадуват мъдър, улегнал човек с каскет, който кротко да се усамотява с книга край мултитемпературния си охладител за вино. Също така фризурата на нашия главен прокурор не прилича на наелектризирана четка за прах.

8. Да се яви на Зимните Олимпийски игри в Пекин. Гешев може да стане доброволец в Столичния дворец на спорта, където ще се провежда фигурното пързаляне и шорт трекът. По този начин ще може да използва умението си да пързаля хората, че си върши работата.

9. Да иде в IT сектора. Всичко живо се преориентира натам, чуждите фирми плащат като за футболист от "А" група, работи се от вкъщи, а екипът винаги е млад, позитивен и амбициозен. А и няма срамна работа. 

10. Прочетете в новия брой на Прас-Прес.

Какви са възможните ходове на обвинител №1?

Избери отговор!
Край