10 примерни номинации за по-добри позиции за Гонзо

Feb 22, 2024     zhelyo     3222
Георги Иванов - Гонзо логично събра престижна подкрепа сред футболните клубове, които примерно оцениха високото му ниво на професионализъм, лидерските умения и организационен нюх. Но нима неговият талант трябва да бъде пропилян в БФС, която организация е и без това подредена по безупречен начин и дори в момента работи чудесно? Защо не насочим способностите на легендарния нападател и по едно време дефанзивен халф в тези примерни направления:

1. Външен министър. Гонзо не е от ГЕРБ, но със сигурност ГЕРБ, примерно, е от Гонзо и ще подкрепи идеята след ротацията той да оглави дипломацията ни. Знае как да респектира французи, хървати, турци и всякакви други, при това на български и с малко лакът.

2. Шеф на Пирогов. Там също чакат ротацията, снишени от поредния скандал. А всъщност, примерно, ако имаха лидер като Гонзо, нямаше да се обясняват.
3. Главен прокурор. Гонзо никого не съди и не упреква. Той е над нещата и не се впечатлява от фейсбук въздухари. Именно такъв интегритет е необходим, за да се върне уважението в Прокуратурата и хората да повярват, че главният прокурор няма задни мисли при акциите си, защото той често няма и предни.

4. Да оглави МВР. Да, вътрешен министър също може да е. Ако пренесе работата си от националния отбор по футбол в полицията, вече и полицаите никого няма да бият.

5. Шеф на Агенцията по заетостта. Предстои вълна от хора, загубили работата си заради AI. Лицето на Агенцията да е човек, който успява да се трудоустрои винаги, въпреки обективни и субективни препятствия, ще вдъхнови хората в труден момент да не се отказват.

6. Директор на националния инспекторат по образованието. Проблемите в образованието са неразрешими от години, защото то е оглавено от учители, учени и възрастни хора. А може би е нужна гледната точка на един ученик, за да придаде друг ъгъл на ситуацията?

7. Антирекламно лице на хазарта. Да стои пред казината и да гони всички, готови да заложат месечния си доход за една вечер, наричайки ги загубеняци и апелирайки да изкарат пари с истински труд или ако не могат, да използват връзки някой да ги уреди на работа.
8. Началник на отбраната. България има военни, които непрестанно говорят как нямаме модерно въоръжение, средства за набор и подготовка на състава и все няма как да имаме боеспособна армия. Защото имаме началник на отбраната. А нямаме началник на атаката. Нападател. Таран. Деветка. Вярно, Гонзо не е армеец, но в името на България може примерно да стане.

9. Следващият човек с чип от Мъск в главата си. След безспорните управленски успехи на Гонзо без чип в главата, представете си го с Neuralink джиджафка между ушите. 

10. Дежурен гост в коментарните предавания по телевизиите, където да ни обяснява всички актуални работи. Представете си само Андрей Райчев отдясно, отляво, отдясно Левон Хампарцумян, а в средата Гонзо обсъждат сливането на НАП с агенция Митници дали е провокация срещу данъчната политика или гениален ход, който ще донесе милиарди в хазната.

По-добре ли е да е президент на БФС?

Избери отговор!
Край