10 Не!Зависимости, които трябва да бъдат обявени навред

Nov 8, 2017     zhelyo     7593
Светът се тресе от поризиви за независимост. Малки области искат да се превърнат в отделни държави из цял свят - Каталуня, Шотландия, софийският ж.к. Младост. Жените в някои държави като Саудитска Арабия се борят за независимост или поне за равни права с роботите. Медиите по цял свят се опитват да постигнат редакционна независимост, опитвайки методи за разпространение извън пипалата на иначе прекрасния като човек, футболист и мечтател Делян Пеевски.

Не!Новините и Прас-Прес изготвиха още една сюрия независимости, които ще е добре да се обявят - дали в Държавен вестник или като поздрав по време на песен в някой телевизионен чалга канал, ще си изберат сами.

1. България да обяви независимост от себе си. Ако направим така, няма да носим отговорност за самите нас и международното положение трябва да ни замеря с пари, за да кротуваме и да им е мирна главата.  
2. Доналд Тръмп да обяви независимост от гравитацията. Дърпала го надолу и му пречела да направи Америка велика отново.

3. Гърция да обяви независимост от парите като цяло. Очевидно гърците са алергични към пари и ги губят за секунди. Може просто да премем, че това ще е първата държава, която ще функционира без хартиени, компютърни и кртиптовалути. Пък да видим какво става.

4. Националният отбор по футбол да стане независим от резултатите. Обявява се, че произволни български футболисти ще ритат топка за здраве през няколко месеца и се минава без излишни амбиции и очаквания.

5. София да обяви независимост от Столична Община. Стига репресии, разврат и хулиганство! Столична Община враг №1 на София! 

6. Независимост на работата от работното място. Огромен дял от работните места няма нужда да са по офиси. Не е рационално да са в офиси. Просто хората трябва да станат с 2% по-технически грамотни и да нямат нужда от стадна обстановка, за да са производителни и някой пъдар да им клечи зад рамото, за да не стоят във Фейсбук по 7 часа от работния ден.
7. Финансовият министър да обяви независимост от Пеевски. И като пуснем ултравиолетова лампа, да не сияе целият от глава до пети.

Последните 3 не!зависимости научете на вълните на новия брой на в-к Прас-Прес!

Зависими ли сте?

Избери отговор!
Край