10 Не!Ща, за които не подозирахте, че трябва да сте благодарни на Русия

Nov 9, 2017     zhelyo     10807
Русия е голямата Македония и миналата седмица научихме, че са спасили еврейовете. Медия №37 у нас и №32 в света Не!Новините използва солидните си ресурси и бръкна в аналите на историята, за да извади още неща, за които да благодарим на руснаците:

1. Червената армия спасява Европа и разбива арабите при Константинопол през 718 година, а не Тервел Пулев, който е роден векове след това.

2. Потапянето на Атлантида. Ако смятате, че евроатлантическите ценности са ужас, радвайте се, че не сте се родили по време на евроатлантидическите ценности.
3. Швейцарския шоколад. Много руски олигарси си държат откраднатото в резерви от какао из швейцарски банки, защото рублата е слаба, долатър е предателство, а швейцарският франк е кръстен на Синатра.

4. Глупавите страници и групи във Фейсбук, които гълтат огромен дял от времето на нестабилните хора, които иначе щяха да са по улиците и Бог знае какво да правят.

5. Турската чекия е измислена от пияна руска двойка, която не е била в състояние да търси дупки.

6. И-то в мегадуета Кондьо и Лия. И-то в случая е съюз, а истинският съюз е Съветският съюз.

7. Събарянето на Берлинската стена. Хуманистично е построена, така че да може да се събори, ако не стрелят по събарящите я.
8. Тирион Ланистър. Един от най-емблематичните фиктивни персонажи на нашето време е базиран на Владимир Путин.

9. Гуакамолето. Лаймът, авокадото и кориандът са типични култури, отглеждани из област Архангелск.

10. Поезията на Ботев. Щото българският език е славянски, дефакто руски и този велик поет нямаше как да твори, ако не беше Русия да му даде слово.

Кой отговор ни го е дала Русия?

Избери отговор!
Край