10 Не!Ща, които ще бъдат част от прощалното парти на Кирил Петков в Министерски съвет

Jul 29, 2022     zhelyo     4544
Днес премиерът Кирил Петков ще направи прощално парти със служителите на Министерски съвет. Въпреки че се очаква да не е толкова зрелищно, колкото бяха тържествата на Борис Джонсън, все пак ще има какво да се види, пипне, хапне, пийне и щипне.

1. Румен Радев ще звъни, защото отсреща вдигат шум до късно, но полицията няма да реагира. Ядосан, че не го оставят да дреме, ще отиде да им спусне гумите на тротинетките.

2. Снакс от буболечки. Както е казала Мария-Антоанета: "Като няма хляб, яжте хлебарки". А и бубите са подходящи за кето диети, богати на протеини.
3. За напитките ще отговаря Бойко Рашков, който ще арестува на изпроводяк Бойко Борисов и ще каже съпартийците му да донесат ракия и суджук, за да си го откупят.

4. Втечнен райски газ. За настроение и повече усмивки.

5. Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд ще пеят. Може и да са скарани, може би дори се мразят, но лидерът на ИТН би трябвало също да празнува последния ден на премиерския пост на Петков, а и също така, ако са верни публикациите в някои медии, ще може да види наркотиците, отклонени на Капитан Андреево, след като му го взеха. 

6. Митрофанова ще дойде. Безотлагателното затваряне на руското посолство не се случи, така че тя ще се възползва от дипломатическите си протекции да дойде, за да напълни джобовете си с кето козунаци.

7. Корнелия Нинова ще дойде, облечена само в слънчогледово олио на народни цени и ще осигури заря - от остарели боеприпаси, върнати от Украйна поради негодност.
8. Христо Иванов ще дойде, облечен в добри намерения, но ще е забравил рулетката си и ще използва ген. Атанасов като метър, с който да измери премиерски кабинет и поне да си помечтае как би го обзавел, ако някога стане негов.

9. Всички ще се чудят, без да питат от благоприличие, а и за да не намекнат нещо, къде е Лена Бориславова. Накрая ще се окаже, че Кирил Петков всъщност е маскираната Лена, а самият премиер е използвал партито за прикритие на истинската си мисия - във финалните часове като премиер е национализирал рафинерията на Лукойл, арестувал е Гешев, анексирал е Македония, но е въвел македонския език за официален у нас и е върнал монархията, провъзгласявайки се за цар.

10. И всичко ще бъде случайно стриймнато във фейсбука на Дарик. 

Изненадва ли ви нещо?

Избери отговор!
Край