10 Не!Ща, които ПП-ДБ да поиска от ГЕРБ-СДС, за да не им даде имунитетите на Гешев

May 25, 2023     zhelyo     2373
Сещате се от заглавието какво се случва в страната. Дошло е време да се иска и да се дава. Ето идеи как да се използва тази ситуация поне да е весело, ако пак нещо няма да се оправи България:

1. Да се въведе някакво електронно правителство, дори и това да остави половината администрация със спешна нужда да се влее в частния сектор. Държавата може да инвестира като ангелски инвеститор в стартъпи, където освободените служители да получат шанс и да докажат, че са на работа не само защото гласуват правилно на избори. Не е нужно да е на ниво Естония, може да е просто ChatGPT да ти се извинява супер културно, че тук не е информация.

2. Да се събори Манастирски ливади и да се построят дюни, езеро и горски масив.
3. Всички държавни мъже и жени да се откажат от служебните си лимузини и да се возят на велосипеди или да ходят пеш, бе. Електрически тротинетки не е съвсем безопасно да се препоръчват, чакаме джанките да вържат точно.

4. Легализиране на марихуаната. Как така кето къпкейка ще го ядеш беш канабиноиди? Това е все едно шкембе чорбата да не я топиш с хлеб! Кето хлеб. Плюс малко пари в държавата вместо в контрабанда и загубени средства в неефективна борба с опиатите.

5. Бойко Борисов да бъде Ергенът в следващия сезон. Ако всичко е ясно, че ще се снима и излъчва, може би последвалата връзка ще бъде пълноценна и стабилна. И със сигурност ще бъде зрелище за нацията.

6. Животновъдството да се преориентира към насекоми и кашкавал Витоша да се прави вече от пчелно млечице. Вълнените терлици и пуловери ще се предат от мъхчета на тарантули.

7. Връща се задължителното ходене в казарма за представителите на поне половината официални полове. Службата ще се осъществява в Украйна, за да видят донаборниците малко свят.
8. Да спасят Пловдивския панаир от руския почетен архонт, като настанят телевизията на БСП и Корнелия Нинова там.

9. На Елеонора Митрофанова да се начислява такса престой, когато е извън посолството на Руската федерация и когато се развява из различни културни събития в нашата вражеска държава, да дължи по лев и четиресет на минута.

10. Връщане на глаголицата. Кирилицата е кръстена на Кирил Петков и не му е удобно чак толкова да се извиват ръцете на ГЕРБ, та ето жест на добра воля.

Само с имунитетите ли се държат?

Избери отговор!
Край