10 Не!Съвета: Как да си върнем чуждите туристи?

Aug 21, 2015     zhelyo     6364
Не!Новините са национално отговорни и след провала на летния сезон се впрегнаха да дадат идеи как да се живне в тоя сектор от догодина. Туризмари, дерзайте!


1. Национална кампания за чудодейно кисело мляко със слънцезащитен фактор, но и гарантиращо перфектен тен. Не, не е истина. Но да дойдат балъците, да дадат пари и да втасват кисело на слънце, мислейки си, че киселото мляко ни е истинско.

2. Нудистки плажове само за красиви жени насред централните плажове в курортите. Ще им се плаща нещо да се пекат, чужденците да ходят да си ги черпят и щипят. Не е проституция, щом е за бизнеса и националната икономика!
3. Да има стаи с отстъпка, ако туристите донесат мебели, инструменти и материали, с които да ги освежат. Вместо пияни туристи да чупят, ще се насърчат хората да поддържат.

4. Чадърите и шезлонгите да се стопанисват от циганки, които кълнат до 9 коляно, ако не ти се дават пари. Ще струват по 200 лева за ден и който не даде пари, обрича себе си и семейството си на епитит и холерия.

5. Сафари в къмпингите. Богати чужденци ще идват да отстрелват хипита. Като ги отстрелят, ще се застрои с къщи за богатите чужденци, където ще закичат ловните си трофеи.

6. ДАНС и партньорските служби да дават информация за туристите на викачите в кръчмите. Ако те заплашат да изкрещят унизителни лични детайли за живота на туристите, те ще се навият да дойдат и да хвърлят едни 50 лева за салата.

7. Бойко Борисов да продава кукуруз и морожное на плажа. Простоватата и досадна традиция често отблъсква туристите, но ако се даде инициативата на популярни хора, ще се покаже човечност и ще бъде сметнато за симпатично културно наследство, обединило нацията.
8. Да се допускат само ваксинирани туристи в Слънчев бряг. Така дестинацията ще стане екзотична като Индия, където е мизерия, но хората се прехласват и отиват да преоткриват себе си.

9. Божидар Лукарски да уреди Манчестър Юнайтед да направят подготвителен лагер в Бургас. Или поне Локо София, друго си е да имаш два любими отбора. Oh, wait...

10. Да се работи смислено, без да се залага на шизофреничен кич, печалбарство и шмекерии. Да, на последно място слагаме това, ако другите неща не проработят и се стигне до закриване на туризма.

zhelyo

За какво са ни чужди туристи, защо нямаме свои?

Избери отговор!
Край