10 Не!Мерки за подобряване на въздуха в София

Feb 1, 2018     zhelyo     21049
Столичната община е като благотворителна инициатива на софиянци, в която едни хора биват замеряни с пари, карани да се чувстват специални и имат самочувствие. Но за важни работи е по-добре нещата да бъдат в ръцете на истински можещите, знаещите и разкошните столичани - Не!Новините.

Ето мерки за въздуха, че ни писна на конвенцията да го дъвчем това.

1. Да се издиша много силно. Не издишайте плавно, а с все сила - това ще създаде силно течение, което ще отнесе фините прахови частици.
2. Филтри за цигари, залепени в ноздрите. Отделете си два филтъра, които да не свиете на цигари, намажете с C-200 и готово. Ще може да си ги сменяте, ако преодолеете болката при отлепянето.

3. В дни с висока концентрация на ФПЧ моторните превозни средства да бъдат прибирани и ползвани само на закрито.

4. Тръбопроводи в небето на височина 1 километър ще позволяват на хора достъп до свеж въздух чрез свързването им с акваланги.

5. Пушачите с малки имена от А до М да пушат в едните дни, а в другите дни да пушат тези с малки имена от У до Ф. Останалите да са здрави.

6. В дните с висока концентрация на ФПЧ всички живущи в домове, отопляващи се на твърдо гориво, ще бъдат настанявани в Арена Армеец.
7. Пълна забрана в дните с много мръсен въздух да се яде боб и практикува йога в тази последователност.

8. Автомобилите с регистрации, започващи с друго освен С, СА и СВ, влизат в града само с бутане или с таралянкане с крака като колата на Фред Флинтстоун.

9. Колите с регистрации, започващи със С, СА и СВ, ще бъдат с връзвани за ауспусите огромни балони, които собствениците ще трябва да изпускат извън града. Нещо като акитата на домашните кучетата.

10. Пластична операция за стесняване на ноздрите до диаметър, по-малък от този на фината прахова частичка.

Коя мярка най-много ви е по мярка?

Избери отговор!
Край