10 не!идеи за първоаприлски шеги за хора, на които това им е трудно

Mar 29, 2018     zhelyo     9615
Най-щурият ден на света иде с гръм и трясък, особено за хората, допускащи смешки веднъж годишно.

Медия №37 в България и №32 в Света няма как да не допринесе за ведрината и да не изсипе от идеите за мегашегите. Може да споделяте този списък с по-глуповатите си близки и приятели, за да засилят неистово хумора си са златния празник на шегата и лъжата.

Ето феерия от шеговизми от най-разнообразен и всеобхватен вид:
1. Обуйте си долните гащи над панталоните. Обяснявайте на всички, че така правят супергероите като Батман и Супермен, а вашата суперсила е шегата.

2. Подарявайте цветя на мъжете по улиците и им викайте "честит осми декември".

3. Изсипете 2 чувала просо на Орлов мост и заведете там сто и петдесет кокошки, а после снимайте клип как катаджии и изнервени шофьори гонят пернатите, отказват се и смешничко минават през тях.

4. Предложете до уличните дупки да дежурят полицаи, вместо да пъхнете в затвора всички по корупционната верига, заради която улиците се кърпят през месец. Тази може и да е стара шега.

5. Подайте сигнал за бомба някъде и поставете бомбичка бира или халва. Така като дойдат от отряда на ДОТИ, първо ще се ядосат, че са се разкарали, а после ще се зарадват на биричката или десерта.
6. Нахапете всички хлебчета в топлата витрина на някой супермаркет и шеговито обяснявайте на минувачите, че така реално помагате на другите да пазят диета.

7. Вземете си лотарийно бинго талонче, изтъркайте го и започнете да крещите Да! Да!, докато го държите и обикаляте най-скъпите магазини в моловете. Всички ще си мислят, че сте в еуфория и новобогаташ и ще ви дават безплатни мострички и проби.

8. Откраднете носа на дете по стария познат начин и когато поиска да му го върнете, му дайте истински нос, с който сте се сдобили на черно от моргата. 

9. Дръжте златна рибка с малко вода в устата си и когато някой ви заговори, се правете на обсебени, танцувайте странно, ококорете се и изплюйте рибката в ръцете си, след което кажете: "За двайсти път ми се случва тва днеска, дали па да не спра да ям хайвер?"

10. Идете на Пампоровец и изсипете два кашона шампанско Искра, докато звучи Вивалди.

По-смяхче ли сте?

Избери отговор!
Край