Жива рана е най-харесваният пункт в политическата програма на Има такъв народ от избирателите на партията в чужбина

Apr 12, 2021     Петър Петров     7449
КРЪГЛА МАСА В БИРМИНГАМ - Това сочи социологоческо проучване на трапеза, осеяна с мезета и пластмасови бутилки Кока Кола, на която татуировките на Ботев и Левски бяха повече от присъстващите.

След Жива Рана, вторият най-одобрен политически пункт в програмата на Има такъв народ е Комбайнеро Интелигентска, а на почетното 3то място се нареди Студио Х.

Това е огромна изненада, дори за самите социолози, провели проучването.  „Лудост е, че Студио X не е първа!” споделиха те.
Експертите смятат, че партията на Слави Трифанов щеше да спечели още повече избиратели в чужбина, ако просто беше пуснала политическата си програма под формата на YouTube плейлист и се беше кръстила Ку-Ку Бенд, за да се избегнат недоумения и всичко да е по-user-friendly. 

„Чаках 4 часа да гласувам за Слави, а накрая гледам, че даже го няма в бюлетините,” сподели разочарован гласоподавател oт Германия.

„Вместо това, гледам някви замотани имена, все едно са намисляни от някакви лишени от въображение, нафукани сценаристи. Дано все пак да има безплатен концер-, тоест политически митинг, за емигриралите подръжници на партията на Слави, която и да е тя.”

Трифонов съобщи, че за следващите избори ще влезе в коалиция с Азис и Софи Маринова, за да грабне още по-голям дял от избирателите в чужбина. Социологическите експерти определят този ход като най-добрата идея на сценаристите на Слави от последните 10 години. 

Петър Петров
 

Колко предизборни програми четохте, преди да гласувате?

Избери отговор!
Край