Жена напусна мъжа си за друг, който може да си позволи да бели краставиците

Apr 7, 2023     zhelyo     7833
ДРУЖБА 2 - Жителка на голям столичен квартал с гордост обяви, че е напуснала неудачния си съпруг за по-добър и стойностен човек.

Тържествената разлъка тя съобщила пред входа на блока си, докато изнася торби и сакове с багаж, за да се нанесе в отсрещния блок при новия си възлюбен.

56-годишната Ставра Попова е напуснала 58-годишния Рейнолд Попов, като го обвинява в несретност и беднотия, въпреки че той работи на едно място и половина, като половината не е добре да се споменава, за да си няма още проблеми.
"Отивам при мъж, който може да си позволи да белим краставиците и да хвърляме крайчетата им, а не да ми се кара, че съм изхвърлила четири лева. Тия нитрати, като са му по-важни, да се ожени за тях" - споделя надяващата се да стане бивша г-жа Попова.

Съседите обаче са скептични и смятат, че тя ще се върне у дома, след като новият ѝ избранник Фьодор Киряков (63) я напъди, след като разбере, че тя не може да готви на еърфраер и мултикукер, а знае само да пече филийки на парти грил. 

"Някои хора просто не са създадени за лукс. Веднъж дадох на Попова тестерче с аромат на парфюм да каже какво мисли. Тя го скъса на две и си го носи подмишниците цяла седмица" - разкрива повече за характера ѝ нейна комшийка.

Белите ли краставиците?

Избери отговор!
Край