zhelyo кандиса: Ще мога да съм кмет на София в петъците, от мен да мине!

Oct 19, 2015     zhelyo     2418
СОФИЯ - Кандидат-олигархът zhelyo отдели време от натоварената си програма по окрупняване на своята икономическа империя, за да се отзове на всенароден призив.


Хората, народът и нацията пожелаха zhelyo да приеме поканата им и да стане кмет на София, преди градът съвсем да пропадне, а най-модерното нещо в него да са руините.


Макар и с обтегнат график и желание да си присади коса, която да маже стилно с шепа гел, проекто-магнатът обяви склонност да кметува всеки петък, когато ще обявява кои тротоари да се санират, накъде да завие метрото, дали езерото Ариана да се зариби с добродушен кит и т.н.
Независимо дали Йорданка Фандъкова остане да кметува от първи или втори тур, защото изборите в София са толкова вълнуващи, тя ще сдава поста си всеки петък, за да се свърши смислена работа, преди тя отново да се върне, за да се усмихва на неща, които се случват така или иначе с нея или без нея.


"По-добре е от никак, все пак това си е 20% от работната седмица, а София би получила много разкош с тая една пета. Доволни сме" - навлажнен бе народът от кандисването.


zhelyo

Какво ще постигне zhelyo като петъчен кмет?

Избери отговор!
Край