Отменят здравеопазването, ще се разчита на естествения подбор

Jul 14, 2014     zhelyo     14099
СОФИЯ - Министерството на здравеопазването разработи нова здравна стратегия, според която от сега нататък ще трябва да разчитаме единствено на естествения подбор. Плановете са по този начин да се укрепи нацията.

 
"Спираме всякакъв вид лекарски услуги. Който оцелее, оцелее! След няколко поколения ще са останали само най-адаптивните и умни индивиди и държавата най-накрая ще свежне“ – твърди спонсорът на реформата – Най-богатият българин във Фейсбук.

 
За да се даде силен старт на програмата, държавата леко ще помогне на естествения подбор, като за целта всеки гражданин ще мине през тест за интелигентност. Тези с най-ниско IQ ще бъдат затворени в стая, пълна единствено с щепсели и отвертки.
 
„И без това медицината вече остава на заден план, след като 1/3 от населението се лекува чрез баене, ходи да му развалят магии срещу 1000 лева на сеанс или се надява на помощ от лудия човек с вълшебната катерица, дето лекува дезинтерия с повей на аурата си през телевизионния екран. Да не говорим и за лечението чрез уринотерапия“ – коментира здравният министър Таня Андреева, докато тъпчеше в джобовете си последните, неизтеглени все още от пазара блистери Лопедиум.

 
Нацията ведро сподели, че това си е един вид облекчение, тъй като повече няма да дава пари на лекари, а спестеното ще инвестира в казани за ракия, която от край време е известна със свойствата си на универсално лекарство.

Синьокракото буби

Ще си произвеждате ли домашни лекарства?

Избери отговор!
Край