Юрий Чайка поиска от Цацаров арест за Тони Дачева, плаши го със съдебна реформа

Sep 18, 2017     zhelyo     5692
ЗАД ДУПЕТО НА ЛЪВОВЕТЕ - Гостито на главният прокурор на Русия Юрий Чайка започна с напрежение за неговия домакин Сотир Цацаров.


Обвинител №1 на България трябва да арестува легендарната изпълнителка на песента "Каравана Чайка" Тони Дачева, тъй като руският му колега е приел като подигравателна.


"Целият текст на тази песен е пълен с намеци за мои дейности и неща от миналото ми. Откъде тази Дачева знае, че интимният ми псевдоним е Кристал? Откъде знае колко долари имам? И за Черно море да не намеква за мои имоти в Сочи?" - нахлул гневен Чайка в кабинета на Цацаров, разкривайки му набързо причината за изненадващото посещение.
Цацаров обяснил на колегата си, че става дума за Майката на поп-фолка, която у нас е тачена повече от Путин и му предложил да идат да пийнат по едно в ЦУМ, за да забравят за казуса. Това разгневило руския главен прокурор, който обвинил българина в опъване на чадъри.


"Ако не арестувате Дачева, Русия ще подкрепи Христо Иванов да направи тотална съдебна реформа! Май наистина имате нужда от окастряне на перките, другарю Сотир" - заявил хладно Чайка, след което си откраднал сапунче и шампоанче от Съдебната палата и отишъл да види прочутия ремонт на бул. Дондуков.

Кое да жертваме - Тони Дачева или статуквото на главния прокурор?

Избери отговор!
Край