Възраждане запазва лева като криптовалута, апелира симпатизантите си да обменят парите си за нея

Jan 31, 2023     zhelyo     2660
НА ПОСЛЕДНАТА СТРАНИЦА НА БЕЛЕЖНИКА - Партия Възраждане впрегна и новите технологии в кампанията за съхраняване на българския лев и недопущане на подмяната му с измислицата евро.

Организацията, която защитава само и изключително българските интереси и само по някакво тотално стечение на обстоятелствата това съвпада с руските въжделения, обяви, че ще използва децентрализираната природа на криптовалутите, за да трансформира лева в независим от продажните власти у нас актив.

"Левовете и сега са управлявани от Европейската централна банка и куклите им на конци от БНБ и Министерски съвет, управлявани чрез 5G-активирани ваксини, спуснати чрез кемтрейлс от Козяк. За да спасим лева, трябва да го освободим!" - заяви председателят на партията Костадин Костадинов в специално видео обръщение онлайн с типичното си изражение "наистина не вярвам, че и на това ще има хора, които да клъвнат."
От Възраждане призовават родолюбците да обменят уязвимите на фалшифициране свои левове в новите криптолевове, чиито алгоритми ще бъдат контролирани от застъпници за българщината, а не от хранени с буби вегани от Егейско море.

"Трансформирането на левовете в криптовалутни левове ще ги направи практически недосегаеми за подмяна с каквото и да е, а истинските български търговци с удоволствие ще приемат тях, без да вдигат цените, както биха направили от яд, ако бъде въведено еврото" - убеден е партийният лидер, подчертаващ финансовата си експертност с това, че дори прозвището му е валутно.

Бихте ли трансформирали левовете си в криптолевове, за да не ги трансформирате в еврове?

Избери отговор!
Край