Всеки втори бърз кредит - изтеглен за купуване на лотарийни талончета

Oct 19, 2017     zhelyo     5263
УМ РОБУВА - Всеки втори бърз кредит у нас е изтеглен с цел закупуване на много лотарийни билети за търкане със стотинка или хигиенен нокът.

Това разкриха данните на БНБ за кредитирането, предприето от нацията през третото тримесечие на годината.

"Свидетели сме на бум в бързото кредитиране, стимулиран от финансовия гений на нацията. Средният кредит е с размер от 600 лева, което прави по 200 талончета от 3 лева. 200 талончета са толкова много надежда за всеки човек да си оправи живота, който му е развален неясно защо, но никога причината не е в образование и низ от грешни избори" - споделят статистиците на Централната банка, следящи кредитите.
Разбира се, малцина имат късмета да спечелят достатъчно, така че да си върнат дори бързия кредит, като на повечето се налага чрез съдия-изпълнител-хирург да им се вземат бъбреците и така да се покрият борчовете им.

Другите основни причини за тегленето на бързи кредити с одобрение на секундата са - скука, работа в сивия сектор и необходимост от пари, без да те питат как ще ги връщаш и, разбира се, покриване на неотложни медицински нужди, защото плащането на здравни осигуровки е само хоби и ако човек наистина е болен, ще трябва да кихне нещо повече от парченце бял дроб, за да се излекува.

Теглите ли?

Избери отговор!
Край