Все повече работещи от вкъщи избират и да почиват от вкъщи, вместо да бият път

Jun 21, 2024     zhelyo     2331
ВКЪЩИНИ - Работещите от вкъщи преоткриха удобството на дома и за ваканционни цели.

Все повече хора загърбват традиционните планове за летуване, съчетаващи сложна логистика за пътуване до всевъзможни дестинации с все по-скъпите претенции на членовете на семейството.

"Само стягането на багажа преди почивка и разопаковането и прането след връщане ми гълта три дни. Стресът от пътуването, разочарованието от цените и достъпа до вкусна храна вкъщи и в заведенията, които познаваме в близост, ни накара да изберем почивка в София" - споделя Антоанелия Хаджиневерникова, радостна от възможностите на столицата за разтуха.
"Вкъщи си е най-доброто място за диария. Също така по курортите са всичките ни познати и колеги, срещата с които не е почивка, а принудителни общи приказки и увеличена консумация на алкохол, за да е поносимо. За цялата почивка единственият познат, с когото се засичахме, беше охраната в лидъла" - споделя опита от своята домашна почивка Патрик-Суейзи Иванов.

Опасенията са, че ако всички си останат да почиват вкъщи, градовете няма да се изпразнят приятно и балансът в тази крехка екосистема на разум и галимация ще бъде нарушен.

Къде си почивате най-добре?

Избери отговор!
Край