Връщат смъртното наказание

Sep 25, 2009     zhelyo     1944
След като редица мерки и рестрикции бяха въведени, за да се повиши нивото на сигурност и морална чистота в българските училища, от министерството на образованието и водите обявиха, че обмислят въвеждането на смъртните наказания за провиняващите се все още ученици, които са най-вече рожби на бракове между братовчеди.

 

Йорданка Фандъкова отдели няколко минутки на нашия екип, пренебрегвайки борбата с кризата на средната възраст и съпътстващата я депресия, като първо разказа приказка на нашия репортер, че го болеше стомах, а след това обясни и нововъведението в образователната ни система:\"Видяхте репортажите за децата, алкохолизиращи се на първия учебен ден, виждате ги и всеки ден - узурпирали всяко едно кътче от страната, отдали се на обикновена улична содомия. В класните стаи въведохме някакъв ред, след като вече нямат право на каквото и да е облекло и са задължени да носят тоги и гащеризони за бременни. Но характерът не се формира с някакви забрани, а с тотални забрани. Затова всяко провинение ще води до санкцията, наречена \"екзекуция\", която ще представлява по тъмно, пред входа, нощем, с нож, в гръб, неочаквано, тихо, промъкване и респективно показно убийство. Предполагам, че около 2-3000 екзекуции ще са достатъчни, за да разберат, че не се шегуваме и ще се нормализират децата. До зимата. Когато ще им купим къси гащи.\"

 

Същевременно от министерството не искат да изглеждат като мъчителни тирани, затова при учениците с примерно поведение ще има редица възнаграждения. От безплатни закуски на нечетните дати, през извинения на 10 неизвинени отсъствия, до даване на правото на употреба на алкохол, цигари и наркòтици в час - всички тези мерки ще стимулират учениците да бъдат примерни.

 
Така ако страхът от немедлената смърт не е достатъчен, то вероятно жаждата за подобни облаги ще се окаже доста адекватен прийом - коментираха детски психолози, които вероятно не са доволни от живота си, тъй като детската психология е много лесно контролируема с бонбони и шамари, така че всъщност от тях няма много голяма полза. 
zhelyo

Край