Вече е приемливо да отлагате срещи с хора за след инфлацията

Sep 8, 2022     zhelyo     2427
СТРАНАТА - Вече е напълно допустимо и никой няма право да ви упреква, ако му кажете, че ще се социализирате, като отшуми финансовата криза.

"Много е скъпо всичко, ще си пия цялата зима самотно вкъщи, където никой няма да ме вини за това, че си сипвам медицински спирт в кана сок на прах" - е напълно легитимен отговор на подканване за среща с познати и приятели.

Интровертните хора в страната и по света се притесняваха, че след пандемията от коронавирус ще им се наложи да изпълнят обещанията си и все пак да се видят с някакви хора, но войната в Украйна отложи с няколко месеца и това.
"Господ да поживи световната икономика, че е толкова нелепа псевдонаучна система, изпълнена с хитри спекуланти, успяващи от кризите да изсмучат повече пари на мой гръб" - сподели човек, който свари ракия от джанките около блока и се подготви за зима в самотно гледане на сериали, мачове и пестене на всевъзможни разходи чрез възможно най-дълго спане.

Показването на линк към тази публикация с думите "ето, пише го в Интернет" гарантира имунитет от напористи приятели. Цъкането на рекламите пък гарантират възможност Не!Новините да си имат за мезе, докато си пият вкъщи по време на инфлацията.

Айде чуванката?

Избери отговор!
Край