Вдъхновение от Възраждане: ДПС подаде сигнал срещу Борисов и Пеевски до Гешев

Jan 11, 2022     zhelyo     17801
СЕЗИР - Движението за права и Симитли е внесло сигнал до главния прокурор, в който се твърди, че основните обекти са Делян Славчев Пеевски и Бойко Методиев Борисов.

Запитан защо се случва това, председателят на партията Мустафа Карадайъ сподели, че са били вдъхновени от колегите си от Възраждане.

"При тях заявките за едно, а пък противоположните действия доведоха до присмех. Но при нас също усетихме такава тенденция, макар да не става дума за ваксините. А за корупцията" - разказа лидерът на ДПС.
Според него голяма част от партийните кадри са сред най-подготвените родни политици с идеи за възхода на България и родното общество, но изолацията на ДПС заради редица публични тайни прахосва потенциала на тези хора.

"За да предпазим един-двама-трима, ние спъваме стотици наши кадри към това да живнат страната с идеите си. Защото никой не ни иска във властта вече. Затова се надявам г-н Гешев да си свърши работата" - сподели Карадайъ с тон, който да се чуди човек сериозен ли е, шегува ли се или се сдържа да не кихне просто.

Какво пише в сигнала?

Избери отговор!
Край