Възвишен интелигент организира протест срещу протеста, който е срещу блокадите по протестите

Aug 25, 2020     borkata     5099
КАРЛУКОВО - Човек имаш се за по-умен от Димо Падалски и по-възвишен от Грета Тунберг е крайно възмутен от това, че хората се възмущават, че има блокади по разните протести из София и провинцията. 

"Аз си харесвам правителството, но не разбирам - как е възможно да не се дава свобода на хората да блокират улиците, когато смятат, че е за доброто на държавата ни?! Докато човек е блокиран, може да преосмисли живота си, да медитира, да си пуши електронни цигари, да играе морски шах срещу себе си, да се наслаждава на сандвичи с кето хляб  и пр. Освен това винаги може да се оправдавам пред шефа, за това че закъснявам!"

В резултат на тези свои размисли и страсти интелигентът организира протест, с който да защити правото на хората да блокират улици в името на по-добрия утрешен ден, като подчерта, че протестът му е аполитичен и не е субсидиран от никакви политически партии.
"Имаше все пак 1-2 партии, които искаха да ми дадат малко парички, но аз ги отрязах, понеже майка ми и гаджето ми, което въобще не е въображаемо (нали така Грета), ме хрантутнят предоволно."

Подкрепяте ли действията на гражданите, които блокират софийските (и не само) улици?

Избери отговор!
Край