Утре е последният ден за започване на коледно пазаруване, ако искате да излезете от мола преди Коледа

Nov 10, 2015     zhelyo     3637
МОЛОВЕТЕ - Утре е последният ден, в който да започнете коледното си пазаруване, така че да свършите навреме и да успеете да излезете от паркинга, така че да стигнете до близките си за празника.


Според изчисленията на маркетолозите, занимаващи се със спецификите на коледния шопинг, ще ви отнеме 10 дни да намерите място в паркинга, около 20 за търсенето на подаръци и опаковането им, после 4 дни да си намерите маса, на която да седнете с хамбургера си и накрая поне 10-ина дни за излизане от паркинга, ако успеете изобщо да си намерите колата или имате късмет да си намерите миналогодишната кола.


Хората, които не могат да си вземат празнична отпуска за ходене по моловете, ще трябва да разчитат на блек фрайдей в сайтове за поръчки, за да си купят неща от сорта на хлебопекарна или друго нещо, което се ползва веднъж, преди да бъде прибрано някъде и забравено.
Разбира се, коледното пазаруване не е свързано само с подаръци, а и с трапеза. Затова маркетолозите съветват хората да пазаруват само в Карфур, защото там има само 3 останали консерви с боб, което ще спести както пари, така и време, и чудене, и сичко.zhelyo


 

Нали ще се опитате да обиколите всички молове?

Избери отговор!
Край