Учени установиха, че сте супер интелигентен

Dec 30, 2019     Венелин Костадинов     4403
ФАКТ - Учени от няколко световни университета установиха, че сте супер интелигентен. Това показали всички резултати на поредица независими един от друг тестове и изследвания през последните години.

Данните са категорични, че ако пиете, пушете, псувате, мърезливи и разхвърляни сте, говорите си сам или си говорите с домашния любимец, то значи сте по-интелигентен от 99,9998% от човечеството. Дори притежанието на само един от гореизброените признаци ви гарантира място сред най-интелигентните хора на планетата, тъй като те са изключително рядко срещани.

“Правихме много опити с работни групи с представители от различна възраст, пол и националност. Изклюючително рядко обаче се намират хора, които псуват например. Повечето са доста свестни по общоприетите представи, но IQ-то им обикновено е малко под средното0,” заяви ръководителят на изследването, който е пълен въздържател и затова е леко глуповат.
Вие обаче можете да сте спокoйни, защото със сигурност сте супер рядко срещано интелигентен човек, който от време на време пие, псува, хвърля дрехите на стола и пита кучето си дали е добро момче. 

Колко точно сте умен?

Избери отговор!
Край