Топлофикация София: Ще оставим парното пуснато през лятото за компенсация

Oct 28, 2014     zhelyo     5699
СОФИЯ - Неуспехът парното да бъде пуснато на София по време на доста студените дни от четвъртък насам ще бъде компенсиран през лятото. Това обещаха от столичната Топлофикация.


Парното ще бъде пуснато до средата на август, за да се компенсира забавянето, след като на някои места в столицата все още хората разчитат на купени на пожар духалки или вече са си накупили електрическо оборудване и са подали молба да се откажат от парното и да плащат само странните неща по сметката си.


"Ни успяхми да го пусним топлуту. Много голяма таз Софие" - споделиха от столичното топлофикационно дружество, лъхайки на аутсорсинг. 
"Ма ше доди, няма къде да бяга. Само да пусним парнуту и няма да го спрем, чуек!" - заканиха се от Топлофикация София веселяшки, спокойни че в края на работната седмица отиват там, където топлината се получава от изгаряне на гора.


Предвижда се все пак парното да бъде пуснато за по-топлите дни от ноември, за да могат потребителите да се чувстат хубаво, слагайки вентилите на 0 и спестявайки милиони левове.zhelyo


 

Какво представляват сметките за парно?

Избери отговор!
Край