Той мислеше, че е четвъртък, но няма да повярвате какво направи, като разбра, че сме петък…

Mar 29, 2019     zhelyo     5295
Озовахте се в рекламна публикация. Успокойте се, на бира е. Хубаво е. Е това е.

НА РАБОТА - Съвестен служител в офис среда преживя един от най-хубавите моменти, които може да се случат на човек.

Отивайки на работа с умерен ентусиазъм, породен главно от високото ниво на професионализъм, Тошко Петров изобщо не подозираше каква радост ще му се случи само след около час.
“В съвсем случаен разговор с колегите Мариелка от счетоводството сподели, че има два билета за концерт довечера, понеже ѝ се променили плановете и щяла да си пътува за уикенда” - поде историята си Тошко с усмивка, по-широка от немски аутобан.

“В този момент се зачудих как пък ще си пътува в четвъртък и аха да попитам дали излиза в отпуска, че ми трябваше да ми подпише една бележка и видях долу в десния ъгъл на монитора си - днес е петък! Избухнах от радост както при гол, зачетен след справка на съдията с VAR.”

Тошко моментално се свърза с близките си приятели, за да им разкаже как набързо изминал пътя от четвъртъка до петъка и да си направят планове за бири довечера.

“Когато си мислиш, че е четвъртък, а то е петък. Е това е. Довечера първите Каменици са от мен” - написа той в общия чат с приятелите и се завърна с доста по-голям ентусиазъм към работните си дела.

 

Колко бири планирате след вдъхновяващата реклама?

Избери отговор!
Край