Станишев ще подаде оставка и няма да подаде оставка като лидер на БСП

Jul 3, 2014     zhelyo     4835
ПОЗИТАНО ОКОЛО 20 - Лидерът на партията столетница (да, те се признават за наследници на онези от 1923-а година с църквата и бомбата) Сергей Станишев обяви, че заради призивите на много негови съпартийци обмисля да подаде и да не подаде оставка.


"Във всички случаи ще подам оставка. Освен ако не подам оставка, разбира се" - разсъдлив и последователен както винаги бе червеният по лице и душа вожд.


Лидерът на Партията на европейските социалисти е известен със своята квантова природа, като по думите му той понастоящем със сигурност не е евродепутат, но е регистриран като такъв, но е в България, за да я спасява.
Според Станишев подаването на оставка ще тушира напрежението в БСП и ще създаде напрежение, а за него това е едновременно и най-лесният акт, и най-трудният, защото би било най-добре да се разкара от тая дандания, но как сърце би му дало да остави клетата столетница в такъв тежък момент.


"Ако Станишев беше котката на Шрьодингер, тя едновременно щеше да е жива, умряла, регистрирала си нова партия, пренесла се в Брюксел и щеше да обича и да не обича Моника" - разяснява странната Станишева природа физикът от ЦЕРН доц. д-р Леандър Литов, който е един от около тримата българи, които наистина разбират какво е бозонът на Хигс.


zhelyo

Ще подаде ли оставка Станишев?

Избери отговор!
Край