Махленски спор в провинцията не слезе на нивото на Парламента

Aug 5, 2022     Radoslav Nedelchev     2024
ДЪЛБОКАТА ПРОВИНЦИЯ, БЪЛГАРИЯ - Съседски спор между двама мъже в махалата се проведе без грозни думи, епитети, сравнения с флора и фауна, така щото да се знае, че се случва в държава с Парламент като нашия, и озадачи обществеността.

"Да, Жоро Игнатов беше тука и каза "Аз ако чакам на вас, момчета, гладен ще си умра, отивам да стана политически журналист." И си тръгна посърнал, ама такова е.", твърди свидетел на спречкването.

Явно конкретните субекти са успели да запазят емоциите си от дреболии, за да имат сили за важните изпитания в живота, казват невярващо психолози.
"Да, успяхме да постигнем съгласие, без да агресираме излишно нито физически, нито пък вербално и явно не сме елита на нацията, но пък следващия път се надяваме да стане кютек или поне няколко майни да си теглим. Извиняваме се на медиите", заявиха участниците, смутени от факта, че не са успели да произведат скандал.

Все пак оказва се, че двамата са привлекли вниманието на някои политически играчи, включително президента Радев, който проявил интерес да ги назначи като служебни министри, ако са достатъчно балансирани по отношение на Русия.

Сънувате ли?

Избери отговор!
Край