Смотаняк вдигна едва 120 км/ч по Хемус, жена му го напусна

Apr 17, 2014     zhelyo     72889
ВЕЛИКО ТЪРНОВО, БЪЛГАРИЯ - Пъзльо и половин мъж вдигна едва 120 км/ч по автомагистрала Хемус при пътуване между София и Велико Търново, съобщават от пресцентъра на МВР.


А. Т. (32) е имал на разположение над 140 коня в своя близо 10-годишен дизелов Пасат, леко мокър, но сравнително празен път, но му стискало да поддържа едва 120 км/ч и затова се е прибрал във Велико Търново с цели 6 минути по-късно, отколкото ако бе карал като истински мъж.


В колата се е возела и Н. Т. (30), в това време съпруга на шофьора, която веднага след пристигането е подала документи с искане за развод, защото това не е мъж, бе!
По време на пътуването А. Т. (32) е изпреварил само няколко камиона и едно претоварено комби от Севлиево, а се е ограничавал да не изпреварва очевидно бавни колони с автомобили, нищо че осевата линия била непрекъсната, защото се е виждало, че отсреща почти не идват коли.


България е в шок от това какви смотаняци има зад воланите, напсува ги и ги подмина с мръсна газ, за да стигне по същото време само че с две коли отпред на задръстването.


zhelyo

Да му се вземе ли книжката?

Избери отговор!
Край