Оглавяването на комисията по култура и медии от Славчо Бинев - от квотата на Не!Новините

Nov 28, 2014     zhelyo     4750
43-ОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ - Вчерашната доминация на ведрия абсурд с избора на архонт Славчо Бинев за шеф на парламентарната комисия по култура и медии влиза в квотата на Не!Новините във властта, прозорливи са всички странични наблюдатели.


Предвижда се по идея на Не!Новините Славчо Бинев да настоява за въвеждане на пояснение във всяка родна медия, че съдържанието ѝ е плод на въображението на нестандартно мислеща чихуахуа.


За културата плановете на Кръга на шегата, както е наричан още моделът Не!Новини, все още няма яснота, но се предполага, че основно влияние в родната култура ще има шведска водка, която ще даде отпор на уискито с пурата.
Не!Новините блеснаха с неподражаема ирония и с членството на Цветан Цветанов в парламентарната Комисия за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специални разузнавателни средства и достъп до данните по Закона за електронните съобщения.


Слугинажната медия №37, която очевидно крепи властта, вече кадрува с пълна сила, като се очаква тия дни и свежа позиция за не!зависимата Анна Баракова, коментират завистливи политолози.


zhelyo

На коя олигархия симпатизирате?

Избери отговор!
Край