Скандал! Скучен и неизвестен младеж си хванал гадже по празниците?

Jan 4, 2016     zhelyo     14344
СОФИЯ - Скучен млад мъж от столицата успя да си намери половинка навръх коледните празници. Младежът не е блогър, влогър, хитч-хайкър или уеб дизайнер. Спортува редовно, но не рафтинг, дрифтинг, кайтинг или паркур. Има добре подържан външен вид, но не носи тесни дънки, елегантни шалове и гривни.  Въпреки това успял да съблазни средностатистическо момиче от столицата.
 

"Нямам думи. Дори колата ми е базов модел с четири врати. Никога не съм туитвал!", заяви през сълзи екзалтираното момче. 


Той допълва, че навремето родителите му мислели да му дадат името Джонатан-Естебан, но в последния момент решили да го запишат Иван, което отнело и последния му потенциален коз в свалките. 
Тази незначителна на пръв поглед случка изпълва с надежда хилядите млади мъже, че не всички момичета харесват "забавни с чувство за хумор". Преди по-малко от година мъж от Пловдив се похвали, че е излизал на срещи и дори е имал полов контакт с млада жена, без някога да е бил хипстър, типстър, дивелъпър или провайдър.  


Група ентусиасти планират да учредят неправителствена организация, която да защитава правата на скучните мъже на международно ниво. 


Сериозен журналист

Как се справяте със скуката?

Избери отговор!
Край