Скандал! Български политик: Не бих съветвал детето ми да учи, живее в България

Sep 4, 2017     zhelyo     7069
У НАС - Виден политик и подозиран тарикат от десетилетията на Прехода и малко преди това признава в интервю, че страната, чието управление той формира и е формирал през годините, не става за живеене и не би съветвал децата си да стоят тук.

„Образованието ни, например, се прави за отбиване на номера, мижи да те лажем. Здравеопазването е една голяма врътка за източване на средства, все по-малко са професионалистите в областта и дори те работят напук на системата, а не благодарение на нея. За правосъдие да не говорим, че има едни папки за мене и ако много знам, ще стане зле“, казва политикът.


Признанието бе прието с изненада от цели трима човека в страната, които все още някак си не са знаели каква помия е и как политиците ни не работят, за да направят България страна, годна за деца, а за да цоцнат парички и да пратят своите на някое нормално място.
Наскоро специалисти изследваха и установиха, че България е имитация и съдържа палмово масло 30 хиляди пъти над нормите, а фасадната демокрация всъщност е глазура с изкуствен аромат на шоколад, а всъщност е от аки на прасе.


„Разбира се, като се образова на Запад при добро развитие на нещата, ще го посъветвам да идва и тука, да му предам връзки, контакти, схеми, да си оправи живота. Но да пипа с ръкавици, че голяма кочина“, декларира политикът.

Какво бихте съветвали своето дете?

Избери отговор!
Край