Тема в развитие: Сидеров и изборните революционни комитети в клекшоповете

Oct 20, 2015     zhelyo     5214
Виж още по темата: Извънредно! Не!Новините разкриха зловещ театър - няма убит бежанец

След като вчера Не!Новините разкриха брутален изборен заговор и контразаговор, днес разкритията продължават. Целта на ДПС да сплаши афганистанците да не идват в България преди изборите е заради Планът Сидеров срещу изборното робство.


Лидерът на Атака, създавайки мрежа от тунели, чрез които вкарва афганистанци в страната, за да гласуват и разбият монопола на ДПС с платения вот, е постигнал стройна организация от революционни клекомитети. Очакват се между 2 и 3 милиона свежи електорални единици в клекшоповете из страната. Те ще получат лично от Волен бързо въведение в българското си гражданство чрез starter pack от лична карта, попълнена бюлетина с вот за Атака, карта до изборната секция, копие на Немили-недраги на микрофилм с лично посвещение от Новия Апостол и златна верижка с православен кръст.
Самият starter pack е побран в кутия цигари Мелник, като разигралата се преди 2 седмици сцена в клекшопа на Раковска (клекомитет №127) бе заради опит на ДПС да изземе влиянието на Сидеров от клекшоповете, заменяйки кутиите Мелник с контрабанда, произведена в Булгартабак и реекспортирана през Дубай и Нарния. Според Сидеров и исторически анализи на Магдалена Ташева и колегия, афганистанците са си чисти българи, обитаващи изконни български земи, така че не е странно защо се разчита на тях.


"България почти няма истински българи и всички са се продали на американците, турците, евреите и Emag.bg" - твърдят от Атака.


Благородният план на Сидеров да удари ДПС по най-милото им разгневи кадрите от партията, за която всеки знае, че е етническа, но не и антиконституционна, защото си има власт над съда: „Долу ръцете от монопола ни върху платения вот, ние сме си го създали с честен труд. Това ли е най-големият проблем на страната, че до него опряха от Атака?“


Относно икономическия ефект от дъмпинга при продаването на гласовете, потърсихме разбира се Владимир Каролев, който каза: „Нека пазарът реши колко струва един глас. За първи път аплодирам Атака, те правят една платформа за споделено гласуване. Aтака Uber Alles!“


Очаквайте утре в Не!Новините - изненадващи разкрития за националната ни доктрина и как благородната идея на Сидеров да катурне статуквото се отразява пагубно на плана България да завладее света!

Ще успее ли Сидеров да сломи монопола на ДПС?

Избери отговор!
Край