Велика! Баба Ванга завещала на България сметка в betting сайт с печеливши залози до 2025 година!

Mar 22, 2023     zhelyo     7741
ОНЛАЙН - Великата Баба Ванга, която още преди десетилетия с точност предсказа целия смут на днешните времена за човечеството, се оказа дори по-загрижена за добруването на българския народ, отколкото някой е предполагал.


Пророчицата от Рупите е завещала на България дар в развитие, който расте и до днес! Това бе разкрито в мемоарите на арабски пътешественик, който е ходил из Европа преди 800 години, но докато нощувал край днешен Сандански, Ванга му се присънила, разкрила му всичко и той го записал в древна книга, открита случайно вечера.


Баба Ванга е открила account с едва 10 лева в сайт за спортни залози, като е дала прогнози и залози, които се разпростират чак до 2025 година.
Към момента профилът на Ванга е генерирал 90 милиарда долара, като Петричката врачка е прогнозирала емблематични събития като финала между Юнайтед и Байерн от 1999 година, 5 двубоя между Спартак (Вн) и Славия през годините, титлата на Лестър преди време, а също така резултатите от референдума за джендър идеологията, които няма да разкриваме, за да си имате тръпка.


След 3 години сметката на Ванга ще бъде отворена и всичко в нея ще бъде предадено на България, за да се оправи, като букмейкърите са си вързали гащите и страната ни ще може да изтегли 1 процент от цялата сума накуп, отказвайки се от останалото, или да получава по 15 000 евро всеки месец в следващите милиони години.


zhelyo

Знаехте ли си, че с хазарт ще се оправиме?

Избери отговор!
Край