СДВР издирва кой предложи Пеевски

Oct 15, 2013     zhelyo     4221
Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) е образувала преписка заради приетата от премиера Пламен Орешарски кандидатура на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Това съобщи за "Не!Новините" една жена, минала около столичната полиция.


Както е известно, отговорът на въпроса все още е мистерия, а следствието е решило да покаже завидните си способности в разгадаването на мистерии, като се очаква отговорът да стане ясен в най-кратки срокове.


От СДВР издирват хората, които са участвали в обсъждането на кандидатурата на Пеевски. От полицията са поискали по официален ред  снимки и видеокадри от въпросната вечер. Взети са и пръстови отпечатъци и ДНК-проби от заподозрените, като следователите все още отказват да разкрият имена, за да не настройват обществеността предварително.
Все още не е ясно дали този, който е предложил успелия 33-годишен депутат, който официално не е собственик на бизнеси и има цял един Опел, струващ 1000 лева, ще бъде подведен под отговорност.


Възможно е предложилият кандидатурата на Пеевски просто да стане обект на присмех и да загуби допълнително хорското уважение, което да компенсира с комплекси, власт, корупция и други низости.


zhelyo

Ще разплетат ли мистерията полицаите?

Избери отговор!
Край