Санират оградата на границата със захарен памук срещу уроки за 450 милиона евро

Oct 12, 2016     zhelyo     11958
САМО ЗА СНИМКА - Държавната програма за лепене на стиропор и красива замазка продължава ударно, след като по-рано днес стана ясно, че се слага топлоизолация на оградата на Пловдивския затвор.


От утре започва санирането на телената ограда на границата с Турция, за което са подготвени 450 милиона евро смесено финансиране от еврофондове и от балъците, дето все още си плащаме данъците на политическия картел.


"Много духа от тая ограда от дупките. Също така преминаването ѝ от нелегални имигранти води до национална катастрофа. Говорѝх с врачки и ми рекоха да санираме със захарен памук - хем да не духа, хем срещу уроки" - похвали се премиерът Борисов.
По този начин ситуацията ескалира, след като вече много жилищни сгради могат да се похвалят с красиви фасади от стиропор, тук-там сменени щрангове и вълнуващата перспектива след известно време всичко това да се избуши, за да се направят заварките на панелите, но по-важно е сега да се снима.


В други новини от страната - при ремонт на жилище собственик бутна всички носещи стени и сградата не падна, така че това с носещите стени е една голяма лъжа, целяща да нямате още 3 квадратни метра за глупавите си вещи.


zhelyo

В екстаз ли сте?

Избери отговор!
Край