Риана ще пее предизборно за БСП в Костинброд

Oct 9, 2011     zhelyo     4060
Суперзвездата на западната поп музика - Риана ще зарадва всички родни фенове, като пристигне отново в България следващата седмица. Това ще се случи благодарение на парламентарната група на БСП, която очевидно не пести средства за предизборни концерти.

 

Очаква се родената в Барбадос певица да изнесе поне няколко концерта в страната ни, първият от които ще бъде в Костинброд, където БСП ще събере избиратели пред импровизирана сцена в центъра на града.
 

От левицата споделиха, че са избрали Риана, понеже тя обичала да ходи често с червена коса, което според тях не било случайно, а означавало, че макар и да живее в Америка, тя вътрешно е с леви политически убеждения и симпатизира на Сергей Станишев.

 

Поп изпълнителката ще бъде инструктирана да призовава своите почитатели да гласуват за Ивайло Калфин на предстоящите президентски избори. С цел да запомни по-лесно името на кандидата, Риана разкри, че асоциира името му с английската дума за теле – calf.

 
От БСП съобщиха, че разходите около предизборната им капмания, най-вероятно ще доведа до това, събиранията на Бузлуджа да не се провеждат следващата година. Което е явен индикатор, че социалистите се целят към привличане на млади избиратели към моментния си електорат.
beasta

Обичате ли да ви пеят, за да гласувате?

Избери отговор!
Край