Първият работен ден след празниците в София ще премине в задръстване

May 7, 2014     zhelyo     3745
ВХОДОВЕТЕ НА СОФИЯ - Първият работен ден след 6-дневната празнична сесия ще премине в задръстване, след като биологичните календари на хората се объркаха и се прогнозира половин София да се върне от запразване днес.


"Мокрите пътища в страната също бавят движението. Днес хората ще работят от автомобилите си. Ако има нещо да се разнася, ще се предава от кола на кола за по-бързо" - споделят служители на КАТ, които ще бъдат супервайзъри на работния ден.


Едва 17% ще са тези, които стигнат домовете си преди работния ден, като след това поради задръстване няма да може да стигнат работното си място, предполагат от КАТ.
Предвиждат се обаче и позитиви, като със сигурност поне още ден няма да видите колегите си, които ще ви разкажат как са прекарали в Гърция, сякаш не е винаги едно и също, а после ще ви разпитват как сте прекарали, знаейки, че ви е скучно с жена ви да прекарате повече от 2 дни подред.


Всички стискат палци за репортажите наживо по телевизорите репортерите да хванат дъжда и вятъра, така че поне и на тях да им е досадно.


zhelyo


 

Наистина ли тази седмица ще работите?

Избери отговор!
Край